Itse tehty joulukalenteri miehelle



Joulukuu vuonna 2020, ajattelin piristää miestä ja tehdä hänelle itse joulukalenterin. Jania jäi harmittamaan kun ei mistään ehtinyt saamaan sitä sipsijoulukalenteria, joten päätin tehdä oman version siitä. Kalenterin tekeminen oli hauskaa, mutta myös työlästä.. Ei ollut helppo keksiä 24luukkua, niin että kaikki luukut eroaa edes vähän toisistaan. Googletin ideoita ja kirjasin ylös pieniä juttuja mitä hän oli sanonut tarvivansa. Jossain kohtaa sitä huomasi, että kaikki luukut on keksitty! Sitten alkoi kalenterin suunnittelu, esim miten aion kalenterin toteuttaa. Päädyin tekemään 24 kirjekuorta, joissa oli aina joku helppo vinkki mistä kyseinen luukku löytyy (esim. luukku, jossa sukat likapyykkikorissa ja vinkki tähän oli "likaiset vaatteet" :D). Seuraava tehtävä oli tarvikkeiden hommaaminen. En oikeastaan hirveästi miettinyt hintoja, että paljonko esim yksi luukku saa maksaa, halvimmat luukut oli n. 2€ ja kallein 23€. Laitoin jokaiseen luukkuun mukaan myös 1-3konvehtia/karkkia.  Jossain vaiheessa kalenteria Jani lähti työreissulle pois kotoa, joten annoin luukut paperipusseissa. Jani kuvasi luukun avaamisen puhelimella, niin että itse pääsi olemaan hetkessä mukana ja näkemään reaktion. Näihin videoihin on muutenkin ollut kiva palata myöhemmin ja
 muistella tätä kalenterin tekoa. Myöhemmin kun miettii, ois pitänyt yrittää katsoa mikä viikonpäivä on ja miettiä sen mukaan mikä tuote luukkuun ois hyvä. Esim olutta ois ollut kiva laittaa enemmän tai jotain yhteistä tekemistä/treffeillä käynti tms. Ehkä ens vuonna sitten..

1. Luukku, pieni sipsipussi ja karkki. Subwaysta saa ihan täydellisen kokoisia pusseja btw!

2. Luukku, kasvorasva. Jani oli aiemmin maininnut, että tarvis ja tää oli hauska

3. Luukku, kuvia itestä, en ees sano enempää :D

4. Luukku, hauskat jouluiset sukat. Ostin samantyyliset itelle ni oltiin matching

5. Luukku +lime, vkn päivä tais olla lauantai, joten kalenterin ainut olut pääsi saunajuomaksi

6. Luukku, näitähän löytyy ihan marketeista, mutta taisin ostaa Oulun Valkean Karkkipäivä kaupasta

7. Luukku, Dressmannin bokserit, joita ei varmasti voi olla liikaa ja joulun teemaan sopivat punaiset

8. Luukku, sipsit Subwaysta

9. Luukku, Tigerista peiliin kiinnitettävä parranajosuoja

10. Luukku, taas sipsejä ja nämäkin Subwaysta

11. Luukku, pawsakaalisukat

12. Luukku, arpa. Laitoin kuoreeseen myös kolikon, että raaputtaminen helpompaa

13. Luukku, Valkean Karkkipäivä kaupasta, mistään marketeista ei löytynyt

14. Luukku, Dressmannin bokserit

15. Luukku, sipsit Subwaysta

16. Luukku, meidän oli jo pitkään tarkotus hommata Unokortit, mutta koskaan ei saatu aikaseksi, nyt on

17. Luukku, viimeinen sipsiluukku, Janin lempparisipsejä 3 pussia. Nämä jouduin tilaamaan Urjalan makeistukusta, sillä ainut paikka mistä ollaan näitä löydetty on Haaparannan Ica Max ja COVID-19 on estänyt sinne pääsyn. Tähän luukkuun Janin videoreaktio oli ihan paras!

18. Luukku, kuvia ja arpa, joka oli kerenny jo roskiin.

19. Luukku, rasva, jota voi käyttää myös kroppaan

20. Luukku, kalenterin viimiset sukat

21. Luukku, kalenterin viimiset boxerit, Dressmannilta

22. Luukku, arpa ja huima 4€ voitto!!

23. Luukku, kuvia...

24. Luukku, tosi huonolaatunen kuva, pahottelut siitä. Piti ettiä netistä, koska joulutohinoissa en muistanut ottaa kuvaa ja tuotekin oli poistunut jo valikoimasta. Viiminen luukku oli pyjamasetti. Mulla on vuodelta 2019 vähän samantyylinen, vietettiin Jouluaaton aamu pyjamissa ja avocado sukissa. 

Toivottavasti tästä sai ideaa, mitä kalenteri vois sisältää.. Itse hyödynsin paljon Black Fridayta ja muita alennusmyyntejä ja mietin mitä asioita Jani tarvii/haluaa, en halunnut ostaa juuri mitään turhaa krääsää. Nekin luukut jotka ostin vähän vitsillä on onneks päässyt myös käyttöön!

Kommentit